یک معمار چگونه برای رسیدن به هدف های خود برنامه ریزی می کند؟

رویای هر معمار تبدیل به برند شدن در حوزه کاری خودش است و اینکه انقدر پیشرفت کنیم که همه مارو بشناسن و بناهای زیادی از ما ساخته بشه و در حقیقت موفقیت در پروژه های ماست که باعث میشه همه مارو بشناسند. برای اینکه تبدیل به شخص موفقی بشیم باید دانش معماری داشته باشیم و اگر اون دانش رو نداشته باشم قطعا نمی توانم برم پروژه ای رو بزنم که آن ساختمان کار من رو برند کند. مثل حسین امانت که با طراحی برج آزادی نامش جاودانه شد.
حال برای رسیدن به آن نقطه باید ببینیم به چه مواردی احتیاج داریم اگر قراره علممون رو بالا ببریم باید وقت بزاریم و علممون رو در زمینه هایی مثل شناخت اقلیم، رنگ شناسی، نرم افزارهای مهم در معماری و . . . بالا ببریم. حتما باید یه زمان 5 ساله را در نظر بگیریم تا به اهدافمون برسیم مثلا یک سال اول رو در نرم افزار ها حرفه ای بشیم یک سال دوم برای اینکه اصول و تناسبات معماری را بشناسیم یک سال سوم برای اینکه رزومه خودمون رو قوی کنیم و در نهایت سال چهارم شروع میکنیم پروژه گرفتن و در نهایت در سال پنجم سطح شهر پر میشه از پروژه های ما چون ما زمان گذاشتیم و خودمون رو در این فرایند بسیار قوی و حرفه ای کردیم.
همچنین در این فاصله 5 ساله که در حال یادگیری و بالا بردن سطح دانش و تجربه خودتون هستین باید پیج اینستاگرام، آپارات، یوتیوب رو جلو ببرید و به خاطر داشته باشید داشتن یک وبسایت خوب برای اعتبار بیشتر بین مخاطبین و دنبال کننده های شما به شما کمک خواهد کرد. که در رابطه با شبکه های اجتماعی مقالاتی را آماده کرده ایم که می توانید از اینجا آن ها را چک کنید.
در پکیج هدف گذاری در معماری قدم به قدم یک معمار رو برای برند شدن آموزش داده شده و شما می توانید از آن نیز استفاده کنید.
در کل برای رسیدن به اهداف و رویاها ما نیاز به برنامه ریزی و پیگیری منظم داریم که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم:
قدم اول: هدف های زمان بندی شده ی مشخصی برای خود متصور شوید
بدون تعیین اهداف و تصور کردن شان، برنامه هایتان تنها در خیال شما باقی می مانند. برای مثال صرف این که بخواهید در دو سال آینده پولدار شوید و ماشین زیبایی داشته باشید، به آن ها دست نخواهید یافت. باید اهداف را با تمام جرئیات تصور کنید.هر چه بیش تر جزئیات را به کار ببرید بهتر طرح تان را عملی می کنید و زودتر به اهداف تان خواهید رسید.
برای اهداف تان باید زمان تعیین کنید. زمان بندی به شما چشم اندازی از هدف تان می دهد. حتی اگر اهدف تان را کاملا مشخص نکرده اید اما برای آنها زمان را تعیین کنید.
قدم دوم: پیشرفت های ماهانه مشخص کنید
تعیین میزان پیشرفت های ماهانه باعث می شود که به چشم انداز خوبی نسبت به مسیر طی شده دست پیدا کنید و بفهمید در کجای راه هستید. برای تعیین آن ها به هدف زمان بندی شده ای در قدم اول نیازمندید.
هدف طولانی مدت تان را به چندین مرحله یا نقطه کوتاه مدت تقسیم کنید. مثلا هدف یک ساله تان را به 12 سطح پیشرفت ماهانه تقسیم کنید.
برای مثال، برای پرداخت بدهی 12000 دلاری در یک سال، به راهی برای پس انداز کردن پول، حدف کردن خرج های اضافی و بازپرداخت 1000دلار از بدهی به طور ماهانه نیازمندید.
نقاط پیشرفت ماهانه، هدف های کوچکی هستند که دو نفع برای شما به ارمغان می آورند:
طرح عملی بزرگ شما تقسیم به طرحهای کوچکی می شود که دست یافتنی تر به نظر می آید
با ارزیابی ماهانه به خوبی می توان فهمید کجای مسیر هستید
قدم سوم: طرح عملی هفتگی مشخص کنید
بعد از طرح ماهانه، نوبت به طرح هفتگی می رسد. هدف شما برای این هفته چیست؟ چه کارهایی در این هفته می توانید انجام دهید تا شما را به هدف تان نزدیک تر کند؟
اگر هدف یک ساله ی شما این است که کسب و کار جدید خود را به راه بیاندازید و برای این کار حداقل 6 ماه از حقوق تان را باید پس انداز کنید تا بتوانید از کارتان استعفا داده و کسب و کارتان را شروع کنید؛ باید ببینید در این هفته لازم است چه کارهایی انجام دهید تا به هدف تان نزدیک تر شوید؟
اگر درآمد ماهانه ی شما 3000 دلار است و شما باید 18000 دلار در 12 ماه آینده پس انداز کنید، پس باید 1500دلار از حقوق ماهانه تان را پس انداز کنید. ببینید چه مخارجی را می توانید حذف کنید؟ چگونه و از کجا می توانید پول بیش تری در بیاورید؟
شاید بتوانید کارهای پاره وقتی را به صورت آنلاین انجام دهید یا تدریس خصوصی داشته باشید و یا بخشی از منزل خود را اجاره دهید.
طرح های ماهانه در ایجاد طرح های هفتگی به شما کمک خواهند کرد. لیستی از کارهایی که این هفته باید انجام دهید را روی کاغذ بیاورید تا به هدف تان نزدیک تر شوید.
قدم 4: لیست کارهای روزانه ی اولویت بندی شده را بنویسید
با نوشتن لیست روزانه، در واقع کارهای تان را اولویت بندی می کنید. کارهای روزتان را به دقت مشخص و زمان تان را به خوبی مدیریت کنید.
از تکنیک های مدیریت زمان برای اولویت بندی فعالیت هایتان استفاده کنید تا به اهداف خود نزدیک تر شوید.
هرچه از زمان تان بهتر بهره برداری کنید، احتمال رسیدن به اهداف نیز بیش تر می شود. برای این کار باید دلایل قوی برای خواستن اهداف مختلف داشته باشید.
اگر دلایل محکمی ندارید، انگیزه ی کافی و لازم را برای ادامه ی مسیر و دست یابی به خواسته تان نخواهید داشت. آیا در زمان تصور کردن اهداف تان، به این فکر کردید که چرا هدف تان را خیلی می خواهید؟ آیا دلایل به اندازه ی کافی محکم هستند؟
علاوه بر این باید عادات بد تان را از این ترکیب حذف کنید. عادات می توانند شما را به هدف تان نزدیک یا از آن دور کنند.
قدم 5: اندازه گیری، نظارت و تنظیم
اندازه گیری، نظارت و تنظیم رویکرد های اتخاذ شده بخشی از رسیدن به اهداف تان است. چگونه می توانید از نزدیک شدن یا دور شدن از هدف تان آگاه شوید اگر پیشرفت تان را اندازه گیری و نظارت نکنید؟
برای طرح تان معیارهایی قرار دهید تا بتوانید بر پیشرفت تان نظارت داشته باشید. می توانید از جدول اکسل، دفتر، تلفن هوشمند، ساعت هوشمند و یا هرچیز دیگری که در دسترس شماست استفاده کنید.
پس از این که به یکی از اهداف جزئی تان رسیدید، عملکرد هفتگی یا ماهانه تان را ارزیابی کنید تا ببینید چقدر با هدف تان فاصله دارید؟ از این جا می توانید ببینید که آیا لازم است تغییری در رویکردتان بدهید یا خیر؟
اگر روشی که به کار بردید، خوب بود وسعتش دهید و اگر بد بود راه هایی برای بهبود دادنش بیابید.
قدم 6: چیره شدن بر شکست
نوشتن یک طرح عملی بزرگ و انجام دادن مرحله به مرحله ی آن، فکری ایده آل است. برخی نه به دلیل این که نخواهند به اهداف شان برسند بلکه به دلیل این که نمی توانند با موانعی که بر سر راه شان می آیند مقابله کنند، توانایی رسیدن به هدف شان را از دست می دهند.
تسلیم شدن در برابر شکست ها کار آسانی است. اما آن چه که افراد موفق را از ناموفق جدا می کند این است که هرگز در مقابل شکست سر تسلیم فرود نمی آورند.
همه در زندگی بارها با شکست مواجه می شوند. اما از آن جایی که شکست، سکوی پرش به سمت موفقیت است، بدون آن نمی توانید به اهدافی که می خواهید برسید.
برای غلبه کردن بر این شکست ها، باید استراتژی هایی اتخاذ کنید تا به سرعت آن را پشت سر گذاشته و به اهداف تان نزدیک تر شوید. غرق شدن در گذشته شما را به جلو پیش نمی برد. شما باید به همین لحظه متمرکز شده و به جلو پیش روید.
هر چیزی در زندگی به دلیلی رخ می دهد. همه با شکست مواجه می شوند و هر شکست سخت تر از قبل است اما تا زمانی که اجازه ندهید آن شکست ها روح کمال یابی تان را از بین ببرند می توانید از آن ها به عنوان تجربه هایی برای رشد یافتن، یاد گرفتن، بالغ شدن و در آینده موفق شدن استفاده کنید.
اگر به هنگام دنبال کردن خواسته های تان شکست خوردید، به دنبال راه هایی برای چیره شدن بر آن باشید و این راه ها را وارد طرحتان کنید. طرحی بنویسید که در مقابله کردن با شکست به شما کمک کند.
سپس دوباره تمرکز کنید، اهداف تان را تصویر سازی کرده و دلایل محکمی برای خواستن آن اهداف بیابید و هرجایی که ممکن است به دنبال آن ها بگردید. ویدئو تماشا کنید، مقاله بخوانید، به مصاحبه های افراد موفق گوش فرا دهید و مهم تر از همه تسلیم نشوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.