فریلنسر کیست و چه میزان درآمد دارد ؟

امروزه با افزایش جمعیت و توسعه روزافزون دنیای وب، پدیدهای نوظهور بهنام بازار کار آنلاین توانسته به معضل بیکاری بسیار کمک کند. در این میان، آزادکاری یا فریلنسرینگ به این بازار کار رونق بسیاری بخشیده است. اختیار عمل در انتخاب پروژه و کارفرما و ساعات کاری قابلانعطاف از مزایایی است که بسیاری را به سمت دورکاری جذب کرده است. به همین سبب توجه و اشتیاق افراد به کارهای دولتی کمتر شده است. اگر شما هم مهارتی دارید اما از چرخه کار و تولید جاماندهاید، بدون شک فریلنسری راهحل مناسبی است تا بدون دردسر به حرفه موردعلاقهتان مشغول شوید.
فریلنسری در معماری همان مجری یا پیمانکار است و شخصی است که مهارت انجام کاری را داشته باشد.“قرارداد کارمُزدی یا حقالزحمهای یا فریلنسر، گونهای از قرارداد کاری است که بر پایهٔ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دستمزدی مشخص را میدهد. کارمزد یا فریلنسر کسی است که سرویسها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه میکند. آنها معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژهای دستمزد میگیرند و اساساً یک کسب و کار یک نفره است. فارغالتحصیلان و مهندسین رشته معماری با بهکارگیری آموختههای دانشگاهی خود بهخوبی میتوانند در این عرصه فعالیت داشته باشند و علاوه بر کسب تجربه، درآمد بالایی نیز بهدست آورند. یکی از محبوبترین گرایشها در این رشته طراحی داخلی است که مشتریهای بسیار و بالطبع درآمد بالایی دارد.
فریلنسینگ چیست؟ فریلنسر کیست؟
در حوزه آزادکاری یا فریلنسرینگ (Freelancing)، به کسی آزادکار یا فریلنسر (Freelancer) گفته میشود که فعالیت حرفهای خود را بدون الزام و تعهد درازمدت به کارفرما انجام میدهد. امروزه این واژه در حرفههای مختلفی به کار گرفته میشود خصوصا حرفه و فعالیتهایی که خلاقیت و نوآوری در آنها نقش مهمی دارد، ازجمله روزنامهنگاری،برنامهنویسی،عکاسی،ویراستاری، محتوانویسی، طراحی سایت، طراحی گرافیکی، ترجمه و حتی مهندسی معماری و عمران. برخی فریلنسرها ممکن است توسط شرکت به متقاضیان معرفی شوند و برخی دیگر بهطور فردی و مستقل به کمک اینترنت، مشتری جذب میکنند.
گسترش چشمگیر فریلنسری سبب شکلگیری شاخهای در اقتصاد به نام اقتصاد فریلنسری (Freelancer Economy) شده است. بهطوریکه تحقیقات نشان میدهد 55 میلیون نفر از مردم آمریکا (در حدود 1/3 نیروی کار این کشور) فریلنسر هستند. با گسترش اینترنت و با توجه به اهمیت روزافزون آن در زندگی امروز، آزادکاری به عرصه وب نیز راهیافته است و امروزه شاهد پدیدهای به نام آزادکار آنلاین (Online freelancer) هستیم.
گسترش دنیای وب به دو شکل بر اقتصاد فریلنسری اثرگذار است:
- افزایش راههای ارتباطی، ارسال و دریافت پروژه بهصورت غیرحضوری را آسان کرده است و فرصتها و ظرفیت این شاخهی اقتصادی را افزایش داده است.
- پیشرفت تکنولوژی، حرفههای جدیدی مانند طراحی وب، خدمات امنیت شبکه و امنیت وب، توسعه اپلیکیشن و … را به وجود آورده است. حرفههایی که امکان انجام آنها بهصورت فریلنسری بهخوبی مهیا است.
دلایل اینکه چرا شما می خواهید به عنوان یک فریلنسر معمار فعالیت کنید ، متفاوت است. بدون شک ، برای برخی از شما ممکن است دلیل اصلی کسب درآمد بیشتر باشد، برای برخی دیگر، دلیل آن تمایل به کار کردن از خانه ممکن است باشد. شما حتی ممکن است استقلال مربوط به شغل را به عنوان یک فریلنسر در نظر بگیرید و در کل این دلایل می تواند متفاوت باشد. اولویت های شما دلیل اصلی انتخاب گزینه را مشخص می کنند.با این حال، می توانید مطمئن باشید که شغل معماری به صورت فریلنسری یک زندگی راحت و یک محیط کاری کم استرس مانند خانه را برای شما فراهم می کند.
مزایا و معایب فریلنسری:
فریلنسر بودن نوعی شرایط کاری محسوب میشود، بدیهی است که مانند هر شغل دیگری مزایا و معایب خاص خود را داشته باشد. هرکس نیز بسته به تواناییها و سنجیدن شرایط دست به انتخاب میزند. در ادامه مزایا و معایب آزادکاری را بررسی میکنیم.
15 مزایای فریلنسری:
- تنوع کاری بیشتر نسبت به کارمندان
- مدیر خودشان هستند،آزادانه برای خود کار میکنند، کسی نظارت مستقیم بر کارشان ندارد
- در هر مکانی که دوست داشته باشد میتواند کار خود را انجام دهد
- تجربهی کارهای متنوع و امکان تشکیل شبکهای از مشتریها
- امکان انتخاب فریلنسری بهعنوان شغل دوم
- انعطافپذیری و اختیار بالا
- امکان رسیدگی بیشتر به مسائل غیر کاری مانند کارهای روزانه و شخصی خود
- توانایی کسب درآمد نامحدود
- میتواند یک درآمد دلخواه و مشخص را برای خود تعیین کند و در هر ماه با توجه به نیاز شخصی خود، درخواست پروژه و انجام کار دهد.
- نیاز به رفت و آمد به محل کار ندارند
- زمان انجام کار برایشان انعطافپذیر است
- توانایی بروز خلاقیت دارند
- عدم مشمولیت دریافت مجوزهای قانونی
- عدم مشمولیت مالیاتی (در بسیاری از موارد)
- فعالیت بر روی پروژه های مختلف و متعدد
8 معایب فریلنسری:
- تعلق نگرفتن حق بیمه
- مشکلات پیدا کردن کار
- مشکلات برقراری ارتباط با کارفرما و مشتری
- امکان منزوی شدن فرد آزادکار
- محدود بودن زمینه فعالیت گروهی
- امکان ایجاد حس خستگی و بیانگیزگی
- تنها و بدون پشتیبان بودن در برابر مشکلات کاری
- عدم وجود تسهیلات و عدم برخورداری از امتیازات قانونی
درآمد یک فریلنسر چقدر است؟
برای درآمد فریلنسر محدودیت و مقدار مشخصی وجود ندارد.
به عبارت دیگر در فریلنسینگ درآمدتان را خودتان مشخص کنید! این جمله ممکن است عجیب یا غیر واقعی به نظر برسد.
در واقع درآمد شما به کیفیت و کمیت خدماتی که ارائه می دهید بستگی خواهد داشت.
برای مثال یک برنامه نویس وب درآمد ساعتی بیشتری از یک نویسنده دارد.
همچنین اینکه شما به صورت تمام وقت یا پاره وقت کار می کنید هم طبعا با تعداد پروژه هایی که می توانید به عهده بگیرید و درآمدی که از آنها بدست می آورید رابطه مستقیم دارد. ولی فاکتور های متعددی وجود دارد که هنگامی که شما از درآمد صحبت می کنید اثر گذارند.
مثلا هنگامی که تازه شروع می کنید به فریلنسینگ ممکن است هزینه کمتری را نسبت به زمانی که اعتباری برای خود دست و پا می کنید بدست آوردید.
ولی در آینده شما می توانید در ارائه دادن خدمات برتر متخصص شوید و مبلغ بیشتری را بر اساس نام، اعتبار، نوع و کیفیت خدماتی که ارائه می دهید مطالبه کنید.
درآمد فریلنسر ها طبق آمارها:
درآمد فریلنسر ها به طور میانگین بیشتر از کارمندان است.
طبق مقاله سایت تایم، فریلنسرها در ایالات متحده آمریکا به طور میانگین ۳۱ دلار در ساعت درآمد دارند که ۱۷٪ بیشتر از یک کارمند معمولی است که به صورت تمام وقت کار می کند. پایونیر ۲۳۰۰۰ فریلنسر از ۱۸۰ کشور مختلف را بررسی کرد. طبق آمار پایونیر یک فریلنسر معمولی ۳۶ ساعت در هفته کار می کند و ۲۱ دلار در ساعت بدست می آورد که این آمار به طور قابل توجهی بیشتر از میانگین درآمد افراد غیر فریلنسر در اکثر این کشورهاست.
زیبایی اینترنت این است که شما می توانید به مشتریان بالاقوه خود فورا برسید.شما میتوانید به سرعت نامی برای خود دست و پا کنید. فقط باید خودتان را وقف این کار کنید و تلاش کنید خدمات متفاوتی به مشتریان تان ارائه دهید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
مقالات قابل دانلود اند؟
عالی بود