مشتری های یک طراح معماری در کجا هستند؟

در ابتدای این مطلب میخواهم نظر و صحبتهای جالب یک طراح داخلی حرفه ای در مورد مشتریان را با شما به اشتراک بگذارم! او چهار دهه است که مشغول به کاراست. سه دهه به عنوان مالک اصلی دفتر طراحی خود و یک دهه به عنوان طراح داخلی در یک شرکت مبلمان معروف آمریکایی.
او می گوید:”قبل از هر چیز باید از مشتریانی تشکر کنم کنم که وارد دفتر من شدند و گفتند ما پول کافی در اختیار داریم اما نمیدانیم چه کنیم، و میخواهیم شما این کار را برای ما انجام دهید.”
اما خب تعداد این مشتریان شاید یک درصد باشد. اما برای بیشتر ما معماران و طراحان، مشتریان افرادی عادی، معمولی، و متوسط هستند که:
- دنبال یک خانه زیبا طبق سلایق و تعاریف خودشان هستند نه سلایق و تعاریف ما
- نمیخواهند برای این کار کل حساب بانکی خود را خالی کنند.
- و گاهی فکر میکنند که طراح داخلی یک شیطان اجباری است.
حالا میخواهیم بدانیم که یک طراح مشتری هایش را از کجا میتواند پیدا کند :
1.سر ساختمان :
ساختمان های در حال ساخت بسیاری در سطح شهر وجود دارد که کارفرما برای طراحی داخلی و طراحی نما ساختمانش نیاز به یک طراح دارد شما میتوانید با رفتن به سر پروژه یا تماس گرفتن با مشتری آن پروژه را بگیرید و انجام دهید .
2.منازل :
بعضی از مشتری های شما در منازل خود نشسته و برای طراحی داخلی خانه اش نیازمند یک طراح است که شما میتوانید با استفاده از تبلیغات در فضای مجازی که روش های آن را در این مقاله کامل توضیح داده ایم خود را به کارفرما معرفی کنید و او برای کارش شما را انتخاب کند و تماس بگیرد.
3.املاک :
املاکی ها یکی از بهترین بانک های مشتریان را در اختیار دارند.فایل های منازل اجاره ای فروش از این قبیل هستید که برای طراحی داخلی آن ها صاحب خانه ها دنبال یک طراح میگردند و شما میتوانید با ارائه نمونه کار و صحبت کردن با مشاورین املاک از آنها بخواهید این موارد را به شما اطلاع دهند و یک همکاری باهم داشته باشید.
4.پاساژها و مغازه ها :
خیلی از کسانی که مغازه دارند برای تغییر دکوراسیون داخلی خود نیازمند یک طراح میباشند و شما میتوانید با رفتن به بوتیک ها و پاساژها کارت ویزیت و کاتالوگ خود را که به طور کامل در این مقاله توضیح داده ایم در اختیار مغازه داران قرار دهید تا در صورت نیاز با شما تماس بگیرند.
5.شرکت های معماری :
در بعضی از شرکت ها که کارهای اجرایی یا طراحی انجام میدهند و طراح ثابت ندارند و بصورت پروژه ای کار میکنند میتوانید رزومه خود را برایشان بفرستید و با آنها همکاری کنید.
6.رستوران ها و کافی شاپ ها :
بعضی از اماکن تجاری مانند رستوران و کافی شاپ هر چند وقت یک بار تغییر دکوراسیون میدهند یا بازسازی میکنند.شما میتوانید به این مکان ها که می روید کارت ویزیت خود را به آنها بدهید و بگویید در صورت تمایل و انجام این کار میتوانند با شما تماس بگیرند تا نمونه کارهای شما را ببینند و اگر شد باهم همکاری کنید.
7.فضای مجازی (اینستاگرام،تلگرام و …) :
شما میتوانید با گذاشتن نمونه کارهایتان در فضای مجازی مانند اینستاگرام که یکی از پرمخاطب ترین مکان ها برای دیده شدن است که کامل راجع به آن در این مقاله توضیح داده ایم با مشتری های خود تعامل کنید و خود را به آنها نشان دهید چون در این عصر تکنولوژی بیشتر مردم در شبکه های اجتماعی به دنبال طراح یا معمار برای انجام کارهای خود هستند.
نتیجه گیری: بطور کلی بیشتر مشتری های شما در فضای مجازی و اینترنت هستند پس روی این مورد بیشتر و بهتر وقت بگذارید.موفق باشید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.