فری لنسر در کجاها باید دیده شود؟

یکی از محیط های مناسب برای معرفی کسب و کار و حرفه شما که یک معمار هستید، شبکه های اجتماعی مختلف می باشد. امروزه اینترنت و شبکه های اجتماعی نقش پر رنگ و محو ناشدنی در زندگی ما دارد. استفاده از این شبکه ها همان اندازه که می تواند مضر باشد، اگر در جهت درست به کار گرفته شود می تواند در حد زیادی مفید باشد.
اگر شما در دنیای واقعی بتوانید هر روز حداکثر ۱۰ نفر را ملاقات کنید، در فضای مجازی این امکان وجود دارد تا شما روزانه صدها شخص جدید را ملاقات کنید. البته این تنها ابتدای راه است. شما باید بتوانید ارتباط ها را به دنیای حقیقی برسانید. شما می توانید در این شبکه ها یک پروفایل شخصی و حرفه ای برای خود ایجاد کنید، تا کسانی که به حرفه شما نیازمند هستند بتوانند به راحتی و به سرعت شما را پیدا کرده و از این طریق ارتباط شغلی برقرار شود.
دنیای بی حد و مرز اینترنت این امکان را فراهم می کند تا شما از فعالیت رقبای خود نیز با خبر شوید. کارهای آن ها را دنبال و مطالعه کرده و همواره سعی کنید که خود را به معیارهای حرفه ای و منحصر به فرد بودن در بازار کار فریلنسری نزدیک کنید.
در ابتدای این مسیر از اینکه دنبال کننده های زیادی ندارید نگران و نا امید نشوید. مهم ترین مسئله این است که شما به عنوان یک معمار در حرفه خود بهترین باشید و بتوانید با معرفی مناسب خود و مهارت هایتان در نظر و ذهن مخاطبان (کارفرمایان) جذاب باشید. این مهم است که با داشتن صداقت و به اشتراک گذاشتن یک تصویر حقیقی از خود اطمینان کارفرمایان را جلب کنید.
هرچه مردم سریعتر به شما دسترسی داشته باشند، مطمئناً برای شما بهتر خواهد بود. وقتی برای کاری درخواست یا رزومه ارسال میکنید، میتوانید از لینکها با پلتفرمهای مختلف برای معرفی خود استفاده کنید. این کار به کارفرمایان این امکان را میدهد که به راحتی سابقه شما را چک کنند.
6 مورد برای دیده شدن یک فریلنسر معمار :
1.وب سایت :
آسان به خاطر سپرده شود دامنه های طولانی می توانند گیج کننده باشند، همینطور آنهایی که کلمات اختصاری یا حروف عجیب غریب دارند.
املاء آسان داشته باشد اگر قرار باشد شما آدرس سایت خود را پشت تلفن به شخصی بدهید بهتر است که حرف به حرف به همراه _ یا – کلمات را نخوانید.
برای توصیف اسمی که مرتبط با نام یا نام بیزنس معماری شماست بهتر است تناسب داشته باشد ، به راحتی به خاطر سپرده می شود، در واقع هویت شماست.
وقتی وب سایت خود را می سازید باید 4 نکته ضروری را رعایت کنید:
یک معرفی خوب از خودتان ، دو خدمات شما ، سه نمونه کارهای قبلی شما ، چهار اطلاعات تماس
2.اینستاگرام :
بیشتر کارفرماها به دنبال طراح و یک معمار خوب در اینستاگرام میگردند پس شما با استفاده از این شبکه اجتماعی میتوانید یک پیج بسازید و خودتان را به مردم و کارفرماها معرفی کنید و پروژه بگیرید.در این مورد به طور مفصل در این مقاله توضیح داده ایم .
3.لینکدین :
در اینجا می توانید به طور تخصصی با افرادی آشنا شوید که کارهای مرتبط با شما را به راحتی پیدا می کنند. هنگامی که شما درخواست شغل و ارسال رزومه می کنید، می توانید لینک هر کدام از شبکه های اجتماعی خود را نیز قرار دهید؛ با این کار به کارفرمایان اجازه می دهید تا میزان کیفیت کار شما را بسنجند.
4.توییتر :
یکی از شبکههای اجتماعی بزرگ در دنیاست که به دلیل تبدیل شدن به یک محلی برای تبادل پیامهای مربوط به کشورها، مورد توجه بسیاری از مردم دنیا قرار گرفته. یکی از مشکلاتی که در کاربران ایرانی مشاهده میشود این است که با تصور وارد کردن نام و ایمیل میتوانند یک کاربر شناخته شده و معروف در این شبکه اجتماعی باشند ولی اینگونه نیست!
به 8 نکته زیر حتما توجه کنید :
بیوگرافی خود را کامل کنید و اطلاعات مشخص و واضحی از خود بنویسید.
از هشتگها زیاد استفاده کنید و توییتهای فاخر و به درد بخور بزنید.
به طور منظم حسابتان را چک کنید و توییت بزنید و فعالیت نمایید.
سعی کنید خود را کارشناس یک موضوع معرفی کنید
فالو کنید، نظر دهید و از بده بستانهای توییتری نترسید.
صبر داشته باشید! قرار نیست دو هفتهای “شاخ توییتر” شوید.
از توییتهای متنی، تصویری، ویدیویی و… به مرور استفاده کنید.
از کوره در نروید و نسبت به وقایع و توییتها واقعبین باشید.
5.آپارات و یوتیوب :
یک کارفرما وقتی در اینترنت و فضای مجازی مانند یوتیوب و آپارات میگردد در واقع دنبال جواب سوال هایش است. شما به عنوان یک فریلنسر معمار باید برای هر یک از سوالات کارفرما که در ذهنش میگذرد اعم از طراحی و اجرا و حتی در هنگام خرید متریال یک ویدئو از خودتون داشته باشید و در اختیار آن ها قرار دهید که از آن جواب بگیرن.این ویدئوها باعث میشه که اعتبار شما بیشتر بشه و کارفرما بهتون اعتماد کند و با شما تماس بگیرد.که در این مقاله به طور کامل و دقیق در رابطه با این موضوع صحبت کرده ایم.
6.کانال تلگرام :
کانال تلگرام نقش یک خبرنامه یا یک پیج را برای مدیر آن ایفا میکند و روش مناسبی برای ارتباط میان برندها، کارفرمایان، مشتریان،شرکت ها و اعضایتان با شماست. کلیه اعضا قابلیت مشاهده اطلاعات ارسالی از طریق کانال تلگرام را دارند و از این نظر تفاوتی میان آنها نیست ولی هیچ یک از کاربران عادی اجازه ارسال پیام را نخواهند داشت.
9 مورد از امکانات کانال تلگرام :
امکان ارسال متن، عکس، ویدئو، فایل صوتی و …
امکان مدیریت کانال از طریق چند حساب کاربری گوناگون
مشاهده لیست اعضا و تعداد اعضای کانال
مشاهده تعداد بازدید هر مطلب ارسالی در کانال و هر جایی خارج از کانال
امکان بازنشر هر مطلب توسط کاربران عضو
جذب اعضای جدید از طریق آی دی یا لینک کانال
قابلیت جذب نامحدود اعضا در کانال
امکان افزودن ربات تلگرام بعنوان مدیر کانال
قابلیت ایجاد کانال خصوصی یا عمومی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.