در اولین روز مصاحبه کاری چگونه رفتار کنیم که با حقوق بالا استخدام شویم

بعد از بررسی های اولیه در صورتی که رزومه ی شما پذیرفته شود، شما به مصاحبه دعوت خواهید شد. قبل از ارسال رزومه به خاطر داشته باشید در رابطه به کسب و کار کمپانی مورد نظر مطالعات و تحقیقاتی درباره ی شیوه ی کار در این شرکت و نوع فعالیت های آن انجام دهید. مصاحبه برای شما فرصتی خواهد بود تا علاوه بر مشاهده ی فضا و محیط کار آن شرکت، به مسئولان استخدام ثابت کنید که شما همان نیرویی هستید که آن ها به دنبالش بوده اند.
دقیق بودن ویژگی مثبتی است که باید به آن اهمیت داد، به خصوص زمانی که پای شغل رویاییتان در میان است. بنابراین فراموش نکنید که به موقع و راس ساعت مورد نظر در جلسه مصاحبه حاضر شوید.
اگر اتفاقی غیر قابل پیشبینی رخ داد و نتوانستید به موقع در مصاحبه حاضر شوید با کارشناس استخدام مربوطه تماس گرفته و او را در جریان بگذارید.
با ظاهری مرتبط در جلسه حاضر شوید و از افراط و تفریط در کیفیت پوشش پرهیز کنید. ظاهر شما می تواند اولین نشانه از طرز تفکر و شیوه ی اندیشیدن شما باشد. بنابراین خود را همان گونه که هستید نشان دهید.
اعتماد به نفس و تسلط خود را برای حضور در جلسه ی مصاحبه تقویت کنید. افراد حاضر در جلسه مصاحبه انسان هایی همچون شما هستند، تنها با تجربه ها و اندیشه های متفاوت.
در روز مصاحبه پرسش و پاسخها دلیل اصلی برگزاری جلسه مصاحبه است اما پیش از آنکه فرصت پاسخ به این سوالات به شما داده شود رفتار، منش و رفتارهای شما برای موقعیت شغلی زیر نظر گرفته خواهد شد. بنابراین به خاطر داشته باشید از بدو ورود به شرکت از نگهبان گرفته تا مدیر کل به همه افراد احترام بگذارید و خوش برخورد باشید. گاهی از نگهبان و نیروهای خدماتی راجع به رفتار شما سوال می شود بنابریان همواره به همه احترام گذارید.
هنگام حضور در جلسه به دقت به پرسش هایی که از شما می شود گوش کنید و سپس تنها در دامنه ی موضوع به پرسش ها پاسخ دهید. بکوشید جواب های تان کوتاه، کامل و در عین حال قاطع باشد. اطلاعاتی که در خلال پاسخ های تان به مصاحبه کنندگان می دهید، باید دقیق و صادقانه باشد.
نکات :
قبل از ورود به اتاق مصاحبه تلفن همراه خود را بی صدا کنید.
با لبخند وارد شوید و اشتیاق خود را برای حضور در مصاحبه نشان دهید.
به هیچ وجه از کارفرمای قبلی خود بد نگویید و پشت سر او در جلسه مصاحبه صحبت نکنید.
بعضی شرکت ها از نقاط قوت و ضعف شما سوال می کنند. به خاطر داشته باشید از نقاط ضعف خود به طریقی صحبت کنید که برای کارفرما نقطه قوت محسوب شود برای مثال بگویید بسیار دقیق هستم اما این دقت زیاد باعث می شود که خودم اذیت شوم.
به کارفرما بفهمانید که بسیار خلاق هستید و با استخدام شما شرکت پروژه های زیادی خواهد گرفت و حضور شما بسیار مفید خواهد بود.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
تشکر
بسیار کاربردی