تخصص هایی که یک فریلنسر باید در قدم های اول یاد بگیرد؟
افراد برای موفقیت به عنوان یک فریلنسر باید از ویژگیهای مهمی بهره ببرند. در پایین سعی میکنیم به 17 مورد از مهمترین خصوصیات شخصیتی مورد نیاز برای فریلنسینگ بپردازیم :
1.نظم
یک فریلنسر برای موفقیت در کار، نیاز به تنظیم برنامه زندگی خود دارد. یکی از ویژگیهای فریلنسر معمار این است که یاد بگیرد وقت خود را مدیریت کند و طبق برنامه پیش برود. او میداند که در یک بازه زمانی مشخص چه کاری میتواند انجام دهد و بیش از حد مسئولیت قبول نمیکند. وسوسه برانگیز است که هر کاری به شما پیشنهاد میشود را بپذیرید ولی یاد بگیرید «نه» بگویید تا بتوانید تمامی کارها را به موقع تحویل بدهید و اعتبار خود را زیاد کنید.
2.پشتکار
پشتکار یکی از مهمترین خصوصیات اخلاقی در هر شغلی است؛ اما اهمیت آن برای فریلنسرهای تازهکار، چند برابر بوده و به یکی از معیارهای تعیینکننده موفقیت آنها تبدیل میشود.
3.استقامت
یک فریلنسر در زندگی حرفهای خود با پاسخهای منفی متعددی روبرو میشود. نکته مهم در این امر، عدم ناامیدی و تلاش مداوم و پیوسته فرد است.
4.سازمان دهی
یک فریلنسر مسئولیتهای زیادی را بر عهده دارد. او مدیریت درآمد و کنترل جریان مالی خود را بر عهده داشته و باید به بهترین شکل ممکن از منابع خود استفاده کند.
5.مستقل بودن
استقلال بالای فریلنسری به معنای افزایش اهمیت نظم در برنامه کاری فرد است.
6.توانایی برقراری ارتباط و فن بیان
از مهمترین ویژگیهای فریلنسرینگ، توانایی برقراری ارتباط و سخنوری با دیگر افراد است؛ تواناییای که نقش مهمی در یافتن کار دارد. برای مثال بسیاری از فریلنسرها از تماس صوتی و تصویری، چت و ایمیل برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده میکنند. بنابراین، مهارتهای ارتباطی قوی لازم است تا مشتری را به این نتیجه برساند که شما کار خود را به خوبی انجام میدهید.
7.رفتار حرفه ای
برای کار اگر نمیخواهید نیازی به پوشیدن کت و شلوار نیست. اما اگر میخواهید حرفهای باشید ظاهر آراسته بسیار مهم است. اگر با یک مشتری قرار ملاقات دارید، باید ظاهر مناسبی داشته باشید. اگر قول میدهید، باید به آن پایبند باشید. باید خود را از نظر اخلاقی وقف کار کنید.
8.مسئولیت پذیری
مشتریان به بهانه های شما توجهی ندارند، آنها مسئولیتی به شما دادهاند و انتظار دارند کار انجام شود. اگر آماده نیستید که تحت هر شرایطی کار را انجام دهید، شغل فریلنسری برای شما نیست. شما فقط یک شهرت دارید و تلف کردن آن به این معنا است که هرگز فرصت دیگری نخواهید داشت تا توانایی خود را به جهان نشان دهید. باید مسئولیت تحویل کارها را بپذیرید.
9.به اصول اخلاقی پایبند باشد
به عنوان یک فریلسنر خوب باید با مشتریان خود صادق باشید و مسائل اخلاقی را در سرلوحه کارتان قرار دهید. اگر در پیش مشتریان فردی دروغگو باشید، نمیتوانید کار زیادی به دست آورید.زمانی که اشتباهی رخ میدهد، این وظیفه شما است که آن را اصلاح کنید. منظور این نیست که پادو مشتریان خود باشید، بلکه زمانی مشکلی رخ میدهد که تقصیر شما است باید آن را اصلاح کنید حتی اگر برای شما هزینه مالی و زمانی داشته باشد.
10.هدفگذاری
بسیاری از فریلنسرهای خوب افرادی هستند که به بهترین شکل اهداف خود را تعریف میکنند و این اهداف را بر اساس کار مشتری در نظر میگیرند. آنها برای کسب و کارشان برنامهریزی میکنند. برای توسعه فردی نقشه میریزند. آنها اهداف خود را دنبال میکنند. که شما میتوانید در پک هدف گذاری در این مورد اطلاعات لازم را بدست بیاورید.
11.کار آفرین
یک فریلنسر معمار نیازها،علایق و توانایی های خود را بررسی می کند و سپس آن ها را به صورت پروژه برای خود و دیگران در می آورد.
12.انعطاف پذیری
شاید فکر کنید به عنوان یک فریلنسر هر کاری که بخواهید میتوانید بکنید. ولی این حرف به طور کامل درست نیست. روزهایی وجود خواهد داشت که باید 6 صبح بیدار شوید و تا 2 شب کار کنید چون باید به تعهد خود پایبند باشید. زندگی شخصی شما برای کارفرما مهم نیست و اگر از کار در روز جمعه بیزار هستید به آنها ربطی ندارد. آنها تنها میخواهند کارشان به موقع انجام شود و شما باید انعطافپذیر باشید تا زندگی خود را مطابق با برنامه آنها پیش ببرید.
13.خلاق و به روز
فریلنسر موفق کسی است که پروژه های اطراف خود را به دقت بررسی کرده و از میان آن ها پروژه های خلاق که متناسب با علایق و سلایق اوست را پیدا می کند.او می داند که برای موفقیت در کارش باید به صورت مرتب نیازهای بازار را بسنجد و علمش را متناسب با نیاز جامعه با مطالعه و بررسی به روز کند.برای مثال یک معمار فریلنسر می داند که برای موفقیت در کارش باید با آخرین اطلاعات و نیاز بازار روز معماری آشنا باشد و با یادگیری و الگو گرفتن از کار بزرگان این رشته یک اثر خلاق و به روز خلق کند.
14.محل کار منحصر به فرد
درست است که فریلنسرها در خانه کار می کنند اما قرار نیست کارهایشان را در رختخواب انجام دهند. آن ها برای خود در خانه یک مکان شخصی برای کار درست می کنند و حتی آن را دیزاین می کنند.همچنین لیست پروژه ها و کارهایی را که باید انجام دهند جلوی چشم خود قرار می دهند تا جایی که اتاقشان تبدیل به محل کار آن ها شود.
15.اعتماد به نفس بالا
فریلنسر موفق کسی است که وقتی پروژه ی مورد علاقه اش را پیدا کرد خودش به سمت آن می رود و حتی اگر نه بشنود می داند که حداقل تلاش خود را برای به دست آوردن آن پروژه کرده است نه آنکه بنشیند تا پروژه به سمت او بیاید یا شخص دیگری آن را به دست بگیرد. برای مثال یک معمار فریلنسر به یک پروژه علاقه دارد پس به آنجا میرود و با کارفرما بصورت تلفنی یا حضوری صحبت میکند و به آن ها می گوید که شاید توانایی ها و کارهایی که میتواند انجام دهد به درد آن ها بخورد. شاید جواب نه بشنود اما اگر جواب مثبت بشنود یک فرصت شغلی برای خود ایجاد کرده است.
16.تمرکز
سعی کنید روی یک حوزه بصورت کاملا متمرکز فعالیت داشته باشید ولی از حوزه های دیگه ای هم که حس میکنید ممکنه مرتبط با حوزه اصلی باشه غافل نشوید.مثلا به عنوان یک طراح داخلی مسکونی کار فریلنسری انجام میدهید از کارهای طراحی داخلی اداری و تجاری یا مشاوره در مورد آنها نیز غافل نشوید.
17.خوش قولی
خوش قولی به کارفرما و مشتری در بحث فریلنسرینگ موضوع پر اهمیتی است و شما باید خوش قولی را در حد اعلای خودش اجرا بکنید.اگر باید برای پروژه ای زمان تعیین کنید سعی کنید از آن چیزی که برآورد میکنید مقداری بیشتر زمان از کارفرما بگیرید مثلا اگه پروژه ای برای شما ۱۰ روز زمان میبرد شما به کارفرما زمان ۱۵ روز را قول بدهید ولی سر همان ده روز پروژه را تحویل بدهید.
نتیجه میگیریم : اگر شما این ویژگی ها را در خود میبینید همین الان فریلنسری را شروع کنید! و کسب درامد کنید.که در این مقاله کامل به شما توضیح داده ایم.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
عالی بود این مطلب…خیلی لذت بردم…فوق العاده کاربردی