اولین قدم برای فریلنسری چیست و به چه شکل باید دیده شود؟

همانطور که در این مقاله گفتیم فریلنسینگ یا آزادکاری یکی از بهترین راهها برای کسانی هست که میخواهند برای خودشان کار کنند. فریلنسرها میتوانند در آنِ واحد برای چند کارفرما کار کنند، از مهارتهای مختلفشان برای پول درآوردن استفاده کنند. حتی زمان کاری ایشان نیز دست خودشان است و در هر موقع از روز که دوست دارند میتوانند کار کنند.
چگونه خودمان را برای ورود به دنیای فریلنسینگ آماده کنیم؟
در مورد کارهایی که میتوانید انجام بدهید، فکر کنید. حتماً برای شما کار پیدا خواهد شد. کافی است بدانید از چه چیزی واقعاً لذت میبرید؟ نقاط قوت شما کجاست؟ از کلیه کارهایی که تصور میکنید میتوانید به وسیلهشان کسب درآمد کنید، یک فهرست تهیه کنید. تنها علایق و مهارتهای خودتان را ننویسید. هر چیزی را که فکر میکنید از پسش برمیآیید، یادداشت کنید. کمی بازار را ارزیابی کنید. جدای از اینکه هر مهارتی جایگاه خاص خود را دارد، شما باید دنبال مهارتی باشید که بیشتر از همه، بازار خواهانش هست. اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنید، توصیه ما به شما این است که دنبال مهارتی باشید که مردم، بیشتر بابت آن پول میدهند یا حداقل قابلیت توسعه دادن در حوزه موردعلاقهتان را در آینده داشته باشد. حتماً پیرامون بازار کار حوزهای که قرار است در آن فعالیت داشته باشید، تحقیق کنید.
برای خودتان برنامه داشته باشید. یک نرخ منطقی برای هر ساعت کار خودتان در نظر بگیرید، و البته از قیمت رقبا نیز خبر داشته باشید. به خاطر داشته باشید که هر چه تجربیات بیشتری داشته باشید، خواهید توانست به مراتب نرخ بیشتری برای ساعات کاری خود تعیین کنید. بهتر است برنامهای برای پیش بردن سریعتر کارها داشته باشید. مثلاً یک پروژه به خصوص چندساعته تمام میشود و همچنین، چند پروژه را میتوانید به طور همزمان و سروقت به اتمام برساند. در هر صورت وقتی پروژههای جدید را با برنامه برمیدارید، خیالتان راحت میشود که چه از لحاظی مالی و چه از لحاظ زمانی، خستهکننده نخواهند بود.
اگر میخواهید کار معماری انجام دهید،نرمافزارهای تخصصی موجود در این زمینه را یاد بگیرید.یک سیستم بخرید.با تمرین زیاد کار خود را قوی کنید.
9 مرحله برای شروع کار فریلنسری چیست؟
1.برای شروع کار فریلنسری قاطعانه تصمیم بگیرید
این مرحله اهمیت بسیار ویژهای دارد، چون در شروع هر کاری قدمهای ابتدایی سختترین قدمها هستند. در کار فریلنسری پیشنهاد میشود تا دو ماه با پشتکار و قاطعانه تلاش کنید در این مدت تمام تلاش خود را برای ماهر شدن در جذب مشتری و بازاریابی انجام دهید.
2.مهارتهای خود را پیدا کنید
منظور از تخصص و مهارت، سطح بالایی از دانش و تجربه نیست. در بازار کار فریلنسری صدها نوع مهارت گوناگون مورد نیاز است و بعضی موارد به راحتی قابل یادگیری هستند.
3.در سایتهای فریلنسری عضو شوید
به لطف اینترنت چندین وب سایت با هدف متصل کردن کارفرمایان و فریلنسرها به یکدیگر ایجاد شده است. برای شروع کار فریلنسری یک جستجوی ساده شما را به بهترین سایتهای فریلنسری میرساند. سعی کنید در چند سایت عضو شوید، پس از مدتی متوجه خواهید شد کدام سایت مطابقت بهتری با مهارت شما دارد.
4.حضور آنلاین خود را تقویت کنید
یک فریلنسر هم به بازاریابی نیاز دارد. یک قدم کلیدی بعد از شروع کار فریلنسری بازاریای و معرفی قوی خود در فضای مجازی است. در واقع شما باید یک برند شخصی برای خود بسازید. در شبکههای اجتماعی عضو شوید و نمونه کارهای خود را تبلیغ کنید. امروزه هرکسی که به دنبال کالا یا خدمتی باشد اول در اینترنت جستجو میکند. با حضور قوی در فضای مجازی مشتریان زیادی را به صورت مستقیم جذب خواهید کرد.
5.برای خود شهرت و رزومه حرفهای بسازید
این مرحله کاری نیست که در یک شب انجام شود و شاید چند سال طول بکشد. با ثبات در انجام با کیفیت کار و راضی کردن مشتریان خود از آنها بخواهید تا نظراتشان را درباره شما بنویسند.
6.کانالهای ارتباط با خودتان را باز نگه دارید
اگر قرار باشد مهمترین رمز موفقیت در کار دورکاری معرفی شود، آن رمز چیزی جز ارتباطات نیست. به زبان ساده تمام راههای ارتباطی مستقیم با خود را ایجاد کنید و آن را فعال نگه دارید. از سادهترین راهها مثل ایمیل، موبایل تا انواع پیامرسانها و صفحات مجازی متداول مثل اینستاگرام، تلگرام و …
7.یک برنامه با اهداف معین برای خود ترسیم کنید
محاسبه کنید که در هر ساعت یا دوره چند ساعتی، توانایی انجام چند پروژه را دارید. سرعت رقبای شما در انجام پروژه ها چقدر است؟ به یاد داشته باشید، همانطور که تجربه بیشتری کسب می کنید، می توانید سرعت انجام پروژه ها و تعداد آن ها را نیز افزایش دهید. که ما در پک هدف گذاری کامل این موضوع را به شما آموزش داده ایم.
8.در ابتدای کار، شرایط پروژه ها را قبول کنید
در ابتدای کار فریلنسینگ، به دلیل این که بی تجربه هستید و در ابتدای مسیر قرار دارید، احتمالا کارهای زیادی را برای ارائه به عنوان نمونه ندارید. برای ساختن یک رزومه کار قوی، باید در ابتدای کارتان پروژه ها را حتی با شرایط سخت قبول کنید.
9.پل های ارتباطی خود را قوی کنید
در شروع کار فریلنسینگ، سعی کنید تمام تلاش خود را برای بهبود روابط خود با کارفرمایان انجام دهید. وقت کافی برایشان بگذارید و به سرعت پاسخگوی درخواست ها و سوالات آن ها باشید. این کار باعث می شود تا در طول زمان، اعتبار برند شخصی شما بالا رفته و سفارش ها و پروژه های بهتر و بیشتری به شما ارجاع داده شود.
چگونه خودمان را معرفی کنیم و دیده شویم؟
همان طور که در موارد بالا هم گفته شد یک اسم بصورت گروهی انتخاب کنید که مانند یک برند، به شما اعتبار ببخشید. هرگز فراموش نکنید که به عنوان یک فریلنسر برای خودتان کسبوکار دارید. در واقع، با شناساندن خود، محصولتان را معرفی میکنید. اسم و اعتباری که برای خود ساختهاید، به تنهایی بیانگر رزومه شما نخواهد بود. فعالیتهای شما در فضای مجازی،لوگو و کارت ویزیت شما، رنگ سازمانی که برای خود انتخاب می کنید و در نهایت هر چیزی که از طریق آن با مشتریانتان ارتباط برقرار میکنید مانند یک سایت،پیج یا کانال وسیلهای برای شناساندن شما خواهند بود.
نتیجه می گیریم با توجه به مطالب ذکر شده که فریلنسینگ در عین این که ممکن است در ابتدای راه سخت باشد و یا درآمد خوبی نداشته باشد،ولی بعد از رعایت نکات گفته شده و قوی شدن رزومه تان، بدون شک یکی از بهترین کسب و کارها خواهد بود؛ زیرا مزایای زیادی مانند وقت آزاد، قابل انجام بودن در هر مکان، درآمد بالا و اعتبار قابل توجه بعد از گذشت زمان دارد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.